Ajankohtaista - Lempesti

15
tammi

Onko kotisi pintaremontin tarpeessa – remontointipalvelumme auttaa

Meiltä voit tilata pintaremontointia kotiin tai yritykseesi olipa remontintarve yksi sei tai koko huoneisto.  Teemme kylpyhuoneiden kaakelointeja ja vesiesristyksiä. Tekijöillämme on ajantasalla olevat VTT:n  vesieristyssertifikaatit. Meiltä saat luotettavat ammattilaiset huoneistoremontointiin.

Teemme myös esim. turvakahvojen asennuksia, kynnysten poistoja ja muita korjauksia kotona selviytymisen helpottamiseksi.

 

8
loka

Ikkunoiden pesu – helppo homma

Ikkunoiden pesu on usein kodin siivoustöistä se jota pisimpään venytetään ja siirretään. Ikkunat ovat rakennuksen ja kodin ”silmät” ja puhtaat olleessaan ne kirkkaina kiiltelevät ja päästävät valon kauniisti sisään.  Puhtaat ikkunat raikastavat koko tilan.

Jos itsellä ei aika tai innostus riitä, soita meille; 050- 443 2484

 

young woman hands on window cleaning a glass

Ikkunanpesut, parvekelasien pesut,  kotisiivoukset, joulusiivoukset, muuttosiivoukset, suursiivoukset, juhlasiivoukset  – ihan kaikki, meiltä Lempestistä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

23
joulu

Siivouspalvelu Remontointipalvelu Hoivapalvelu Kotipalvelu Lempäälä

Meiltä alan ammattilaiset arjen askareisiin kilpailukykyisin hinnoin.

27
kesä

Aktiivivesi– turvallisesti puhdasta siivouspalvelua

Lempesti tarjoaa ekologisen mahdollisuuden uudenlaiseen puhtauteen. Aktiivivesi puhdistaa oikeasti puhtaaksi ja sopii kaikille pinnoille, materiaaleille ja menetelmiin. Viemäriin päätyy ainoastaan likaista vettä. Luonnon tehokkain puhdistusvoima käytössäsi ilman lisäaineita.

Kodissa Aktiivivesi tehoaa niin kylpyhuoneessa, keittiössä kuin lattiapinnoissakin. Se desinfioi turvallisesti ja on tehokkaampaa kuin kloori. Ikkunanpesuissa tulos on häikäisevä – ei enää ainejäämiä tai kemikaaleja. Aktiiviveden merkitys korostuu allergia- ja astmaperheissä, sillä siitä ei synny haitallisia höyryjä ja tuoksuja, siivouksen jälkeen tuoksuu vain sateenraikas puhtaus.

Yrityksille aktiiviveden käyttö tuo positiivista julkisuutta. Lisäksi että siivous on työntekijöille turvallisempaa, jättää se Aktiivivedellä tehtynä pienemmän hiilijalanjäljen. Luonnollisesti myös toimistosiivoukset voi hoitaa Aktiivivedellä.

Tarkempaa tietoa Aktiivivedestä ja siitä tehdyistä tutkimuksista: www.aktiivivesi.fi

Annamme myös mielellämme lisätietoa aiheesta.

H2O + O3 – Kaikille jotka haluavat olla tekemässä puhtaampaa ja terveempää ympäristöä!

 

photo_19242_20110109

15
tammi

Kotisiivous helpottaa kiireistä arkea- nyt myös ekologisesti Aktiivivedellä

Kotisiivous, mikä olisikaan rentouttavampaa kuin tulla kiireisen työpäivän jälkeen puhtaaseen kotiin.

Tilaamalla säännöllisen kotisiivouksen, säästät aikaa ja voimiasi. Tilauksen teet helposti puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivuillamme.

Kotisiivouksemme työntekijät ovat kotityön ammattilaisia.  Tekijöillämme on kotityöpalvelujen ammattitutkinto tai kokemusta kotisiivoustyöstä.

Siivouksen voit tilata tarvittaessa tai säännöllisesti tapahtuvaksi.  Mikäli perheessäsi on  kemikaali – tai hajuste yliherkkyyttä niin meiltä  saat  terveydelle turvallisen ja ympäristöystävällisen siivouksen Aktiivi-vedellä.  Ei pesuaine jäämiä, ei hajusteita.    Puhdasta puhtautta ekologisesti.

HUOM!

Siivoukseen voit liittää myös muita palveluja esim. vaatteiden silityksen, verhojen vaihdon, tekstiilipintaisten sohvien tai nojatuolien puhdistuksen painehuutelulaitteella.

 

 

 

  Yhteystiedot

  Nimi (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Ikä

  Onko auto käytettävissä

  KylläEi


  Koulutus

  Kuvaus tutkinnoista (tutkinto/linja, vuosi ja oppilaitoksen nimi:)


  Työkokemus

  Työpaikka, tehtävät, aika (viimeisimmät työt)


  Työ

  Millaista työtä etsit

  Miksi palkkaisimme juuri sinut

  Milloin voit ottaa työn vastaan

  Sopiiko sinulle

  VuorotyöKesätyöOsa-aikatyöKokopäivätyö

  Lataa CV:

  ×