Kotisiivous Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lempesti hoitaa kotisiivouksen puolestasi! Tarjoamme ammattitaitoisia kotisiivouspalveluita, joihin voi sisältyä halutessasi ikkunoiden ja parvekelasien pesut. Palvelemme asiakkaita Lempäälässä, Tampereella, Vesilahdessa, Akaassa, Valkeakoskella, Pirkkalassa ja muualla Pirkanmaan alueella. Me siivoamme kotisi perin pohjin, ja sinä voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin. Olemme luotettava ja kokenut siivousalan yritys, joka panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja kodin puhtauteen.

Kotisiivous puolestasi

Tarjoamme laadukkaita ja joustavia kotisiivouspalveluita. Meiltä saat apua arkeen, jotta voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Kotisiivous voi olla säännöllistä viikkosiivousta, tai voit tilata siivouksen silloin, kun sitä tarvitset. Säännöllisissä siivouksissa sovimme siivousrytmin toiveidesi mukaiseksi. Kotisiivouspalvelumme tarjoaa joustavat vaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin ja aikatauluihin. Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous, kevätsiivous tai erityistarpeisiin räätälöity palvelu, meiltä löytyy ratkaisu. Voit luottaa siihen, että kodistasi tulee puhdas ja siisti. Jätä siivous meidän huoleksi ja nauti puhtaasta ja raikkaasta kodista ilman ylimääräistä stressiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelua tarpeidesi mukaan

Tarjoamme monipuolista siivouspalvelua. Tarvittaessa huolehdimme vaikka kaikista siivoustöistä puolestasi.

 

Siivouspalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • viikkosiivoukset
  • ikkunoiden ja parvekelasien pesut
  • muuttosiivoukset
  • suursiivoukset
  • vakituisille asiakkaillemme vaivaton pesulapalvelu.

Tulemme ensin tutustumiskäynnille luoksesi. Sen aikana suunnittelemme tarpeisiisi sopivat palvelut. Tutustumiskäynti on maksuton. Ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle! Suunnitellaan yhdessä kotisi siivous tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Läpinäkyvästi tuntiveloituksella

Veloitamme kotisiivoustyöt tuntiveloitusperiaatteella toteutuneen työajan mukaisesti, ilman aloitusmaksua tai minimituntiveloitusta. Mahdollisista lisätöistä keskustelemme kanssasi aina ensin erikseen. Voit saada meiltä kotityöt, myös kotisiivoukset, arvonlisäverottomasti, jos toimintakykysi on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut esimerkiksi iän, sairauden tai vamman vuoksi. Lisäksi kaikki yksityisasiakkaat voivat hakea verottajalta kotitalousvähennystä työstämme.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä
Puhelinkuvake

Hoidamme kotisiivoukset luotettavasti Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!