Lempesti − siivous-, hoiva-, remontointi- ja pihatyöt kotiin Lempäälästä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lempesti tarjoaa siivous- ja hoivapalvelut Lempäälässä, Tampereella, Vesilahdessa, Akaassa, Valkeakoskella, Pirkkalassa  ja muualla Pirkanmaalla. Pidämme huolta ja tuemme samalla kotona asumista. Palveluihimme kuuluvat lisäksi yrityssiivoukset, remontointi ja pihatyöt.

Huolenpitoa vuodesta 1997

Lempesti on vuonna 1997 perustettu yksityinen palveluntuottaja, joka tarjoaa monipuolista osaamista yritysten, yksityishenkilöiden ja yhteisöjen käyttöön. 

 

Olemme kotipalvelun tukipalveluita tarjoava yritys, eli täydennämme kuntien järjestämää kotipalvelua ja -hoitoa. Henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi, voivat hankkia palveluitamme arvonlisäverottomaan hintaan. 

Kotitaloudet voivat saada palveluistamme lisäksi kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista. Vähennyksen voi saada myös omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien kotona tehdystä työstä.

 

Lempestillä on voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus ja yritys on merkitty ennakonperintärekisteriin. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä.

Siirry yritys- ja yhteisötietojärjestelmään
Puhelinkuvake

Saat meiltä siivous-, hoiva-, remontointi- ja pihatyöpalvelut Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!