Remontointi ammattilaisilta Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lempestin ammattilaisilta remontointi sujuu varmasti! Monipuolisen osaamisemme avulla uusimme vaikka kaikki tilat lattiasta kattoon. Toimialuettamme ovat Lempäälän lisäksi Tampere, Vesilahdessa, Akaa, Valkeakoski, Pirkkala ja koko muu Pirkanmaa.

Monipuolista remontointipalvelua

Teemme remontit ammattitaidolla kotitalouksille ja yrityksille sekä muille yhteisöille. Meiltä onnistuvat esimerkiksi maalaukset, tapetoinnit, lattia-asennukset, kaakeloinnit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja ulkoverhouksen vaihto.

 

Remontoimme kotona asumista helpottavalla tavalla. Teemme myös esimerkiksi turvakahvojen asennuksia, kynnysten poistoja ja muita tarvittavia korjauksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pienet ja suuret remontit

Teemme sekä pieniä pintaremontteja että kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja ja liiketilaremontteja. Palvelumme joustaa tarpeidesi mukaan.

 

Pieni pintaremontti, kuten maalaaminen, on hyvä tapa uudistaa sisätilojen ilmettä kustannustehokkaasti. Pintaremontin avulla saat kodista tai toimistotilasta nopeasti viihtyisämmän ja raikkaamman.

 

Kokonaisvaltainen remontti on enemmän aikaa vievä ja hintavampi vaihtoehto, mutta sen avulla saadaan aikaan suuriakin muutoksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avaimet käteen -remontoinnit

Hoidamme remontit avaimet käteen -periaatteella, eli hankimme remontissa tarvittavat materiaalit, suojaamme kohteen, remontoimme huolellisesti, viimeistelemme kohteen ja hoidamme kaiken päälle vielä loppusiivouksen.

 

Remontin suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Teemme remonttisuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos vastaa varmasti odotuksia. Käytämme remonteissamme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja työkaluja. Kerromme mielellämme lisää − ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puhelinkuvake

Saat meiltä remontoinnin pieniin ja suuriin tarpeisiin Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!